Services

HVAD KAN VI HJÆLPE MED?

De Grønne Klude er din garant for miljøvenlig og socialt ansvarlig rengøring. Vi tilpasser os dine behov, uanset om det er en enkelt hovedrengøring eller en fast aftale to gange om ugen. Derfor har vi delt vores services op i tre kategorier, som du kan læse mere om ved at følge linkene.

Rengøring til private: Vi rykker ud med kost og spand til private hjem af alle slags. Ingen opgave er for stor eller lille, og sammen finder vi ud af, hvor og hvad der skal gøres rent. 

Rengøring til erhverv: De fleste af vores faste kunder er kontorer og klinikker, og ikke to aftaler er ens. Vi er fleksible i forhold til jeres åbnings- og arbejdstider, så vi aldrig er i vejen for jeres medarbejdere eller kunder.

Special-opgaver: Græsslåning, hækkeklipning og håndværkerrengøring er et udpluk af den lange række af special-opgaver, vi udfører. Det er muligt at vælge disse opgaver til og fra alt efter behov. 

Uanset hvilken type rengøring, du skal bruge, tager vi selvfølgelig vores eget udstyr med ud. Det gælder både klude, rengøringsmidler, gulvskrubbe, støvsuger – you name it. Det er en del af vores service, og på den måde sikrer vi dig den bedste oplevelse og en gennemført miljøvenlig rengøring.